Bedrijfsverzekeringen

Ondernemen zonder risico’s bestaat niet. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen. Of u MKB’r bent of zzp’r, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken.

Als het gaat om uw bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kunt u niet zeker genoeg zijn. Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken. En u zit zeker niet te wachten op onverwachte kostenposten door schade die u of uw medewerkers veroorzaken, of doordat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade of nadeel bij anderen. Uw bedrijf moet doordraaien, dus moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Voor u als ondernemer telt de continu├»teit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continu├»teit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg.

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom nemen wij uw specifieke situatie als uitgangspunt. Wij luisteren, analyseren, en komen met een advies dat is toegespitst op uw situatie. Wij regelen vervolgens het afsluiten, de polissen en de juiste voorwaarden. Zo zijn uw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.